miercuri, 16 ianuarie 2008

Am reusit sa -i vad de ceva timp pe tinerii activisti ai partidelor politice din Romania.Sint exact copy paste-ul celor de dinainte de 89.Ceea ce ii uneste pe cei de-acum cu cei de dinainte de revolutie este exact servilismul total gratuit , fara ca sa le-o ceara cineva anume fata de seniorii partidului.De fapt aici e vorba de acei tineri care si-au dat seama ca se pot propulsa in corul propagandistilor prin atitudini umlitoare si prin coate duodenale in figurile celorlalti participanti la viata politica.
Practic sistemul lor de valori se relationeaza la domnii aceia in costume hugo boss, carora parca le-au fost oferite gratuit de versiorii din germania, adoptind de la mersul desantat pina la burta din dotare a acestora, plus tupeul erect de a-si striga in gura mare patriotismul.Ce nu realizeaza saracii tineri, ca idolii lor nu sint decit niste moaste expirate de politician care a dat buzna in viata politica in 89.Fie au suferit o transhumanta scatofilica din membru de partid comunist, raspunzator cu propaganda in membru de partid istoric,evident anticomunist, fie si-au aruncat la gunoi costumele Apaca mincate de molii, daruite cu drag de taticii lor descendenti ai hoardelor de calfe din Primaverii.Personaje ca basescu, orban, boc, finichiu, geoana, nastase,voiculescu, ponta, stolojan,vadim si iliescu nu sint decit niste bacili de fecale urat-mirositoare, exact rebuturile cele mai abjecte ale unei revolutii furate.Nu sinteti decit niste umili descendenti ai unor cete flamande care au fost lasate din mila sa intre in cetatea de scaun.Masinile scumpe, nevestele platinate sau parfumurile armani nu va alunga mirosul cafeniu al epidermei dumneavoastra.
Iar maimutele pubere care vor sa le ia locul, nu vor face decit sa ingroase noroiul zgrunturos al vietii politice romanesti.Te-ai prins, fraiere?

14 comentarii:

Anonim spunea...

si unde mai pui ca nici in africa nu mai poti sa calatoresti ca, mai nou, isi fac vacantele prin senegal? :) uite de-aia nu imi bat eu capul DELOC cu subiecte despre politica: toate-s vechi si noi sunt toate!

Anonim spunea...

ei s-au prins, insa tu cred ca ai ramas pe dinafara... pas probleme, vieux coquin!

Anonim spunea...

"Masinile scumpe, nevestele platinate sau parfumurile armani nu va alunga mirosul cafeniu al epidermei dumneavoastra."

ai aici o greseala! ghici care?!

Anonim spunea...

bine,mihaaaaai,n-ai facut nicio greseala si nici macar nu sunt o indulgenta.lumea o arde acum in franceza adaptata pe blogul tau, ceea ce nu-i decat un semn de bun augur. probabil ca iti sta mai bine incruntat.te aplaud acum, ca in ligheanul cu aplauze taiate dintr-un flamenco.

Anonim spunea...

Mirosuri , senzatii de te ustura ochii, caini in putrefactie...de ceva vreme tot zic, tara asta sufera de cancer, cu metastaze si tot tacamul. Si de cancer nu scapi.Cand te gandesti ca pana si in generatia de 20-23 de ani exista sugatori de ciolan...pt ca asa i-au invatat parintii.Capul plecat sabia nu-l taie si bla bla uri de-astea.Prea putine cuvinte s-au inventat pentru ce vrem sa sustinem aici si nu numai.

Anonim spunea...

ne prinde bine politica,nu mihai?

celmaibundinbloculturn spunea...

what?

celmaibundinbloculturn spunea...

ma prinde politica, ma prinde gargara de dupa-masa, ma prinde indolenta, ma prinde si clipa de fata...te oftici?

Anonim spunea...

ntz,ntz,ntz...

"Masinile scumpe, nevestele platinate sau PARFUMUL armani nu VA alunga mirosul cafeniu al epidermei dumneavoastra."

celmaibundinbloculturn spunea...

m-am prins.......ai dreptate.....
nu e nicio greseala aici...
multumesc de corectura...

Anonim spunea...

m-am intristat.

celmaibundinbloculturn spunea...

hei...nu e vorba de tristete aici.....sint simple constatari...nu dam verdicte...come on......
let's dance.....

Anonim spunea...

Ar mai fi in aceiasi situatie si oamenii de pe sticla gen Ciutacu, Badea......care fac din aroganta o arma si din incultura o virtute. Ei sunt modelele din ziua de azi. Dar vine spada dreptatii si la noi.O miros, se apropie. Mi-a trimis o scrisorica deunazi.

celmaibundinbloculturn spunea...

da.....ma rog, badea e dintr-o zona de tineri deprimati, care nu au apucat o halca de la inceput....omu merge la sala, poarta camassi apretate...si asculta joe cocker....dupa cum vorbeste singurele lectuyri sint ziarele pe care le prezinta....
la ciutacu e vorba de altceva...e scoala lui tuca...omanei cit de cit cititi, dar ca re o ard pe zona populista......folosind argoul ca argumetatie suprema, limbajul de cartier...pt ca asta aduce audientza......
pina la urma e batalia pe audientza...adica foamea sau ca sa-l citam pe puia '' e foame de bani, baieti''